ATOSI

ATOSI staat voor: Assurantie Tussenpersoon Offerte Software Internet. ATOSI ondersteunt het complete proces van offerte tot en met acceptatie (R.O.A.), inclusief de duizenden kennisregels. Deze kennisregels grijpen in op de premie, vervolgvragen of op clausules.

Snel up to date offreren

Met de gebruiksvriendelijke, bedrijfsmatige internetsoftware van ATOSI kunt u zeven dagen in de week, op ieder moment dat het u schikt en vanaf elke werkplek, een snelle en up to date offerte maken voor uw klanten. Dankzij ATOSI is het eindeloze zoeken in documentatie, bellen naar de verzekeraar voor offertes of het overtypen van gegevens voorgoed voorbij!


PCE's

Met de Product Calculation Engines (PCE) oplossingen van Market Scan is het mogelijk om reken- en acceptatieboxen in te richten voor uw verzekeringsproducten. De voordelen op een rij:

Single Point of definition

  • Alle producten op één centrale plek beheren
  • Altijd up to date door STP wijzigingen
  • Verschillende kanalen en moderne technieken beschikbaar

Efficiency

  • Met één stekker naar Market Scan de hele markt koppelen
  • Hele proces van rekenen offreren en accepteren faciliteren aan GA’s, directe kanaal en tussenpersonen
  • Niet meer meerdere tarieven en producten onderhouden

Control

  • Premieberekeningen en offertes volgens uw eigen standaarden beschikbaar stellen in de hele verzekeringsbranche
  • Kennisregels, tarieven en voorwaarden en clausules zelf beheren
  • Inzage in gebruik door rapportages.

Specials

Polissen die boven de acceptatie limiet van de Gevolmachtigd Agent uitstijgen dienen voor akkoord te worden voorgelegd aan de verzekeraar. De Special Limits module is een service waarmee informatiestromen omtrent het registreren en accorderen van Specials digitaal gefaciliteerd wordt en daarbij een grote hoeveelheid administratieve werkzaamheden uit handen van Volmacht en Verzekeraar neemt.


Aan/afmelden

De aan- en afmeldmodule kan door de tussenpersoon voor een beheerder van een wagenpark of garagebedrijf worden geactiveerd. Beheerders kunnen met deze applicatie zelf de aan- en afmeldingen van voertuigen bij het RDW verzorgen.


OVI

De Online Volmacht Interface (OVI) is de ontbrekende schakel in de Volmachtketen. Met Online Volmacht Interface (OVI) kunnen gevolmachtigden gewenste relevante polisinformatie vanuit ATOSI versturen naar het eigen administratiepakket. Hierdoor kunt u op één locatie een centraal dossier creëren met daarin alle gegevens met betrekking tot de polis.