Business analist volmachtketen

Market Scan is op zoek naar een Business analist volmachtketen. Als Business analist volmachtketen ben je primair verantwoordelijk voor de dienstverlening en projecten rondom het Solera Product Definition Platform (SPDP).

Als business analist volmachtketen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten op het gebied van reken- en acceptatieboxen, digitale koppelingen als VPI en OVI en diverse front end offertesystemen. Al deze diensten zijn onderdeel van de procesketen in de volmachtmarkt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afwikkelen van klantvragen voor deze dienstverlening en het uitvoeren van diverse testwerkzaamheden. Als primair aanspreekpunt ben je sparringpartner voor onze klanten. Je denkt met hen mee en komt tot helder onderbouwde antwoorden of realistische oplossingen. Op basis van je kennis en ervaring weet je verzekeringsproducten te vertalen van technische productspecificaties naar productinrichtingen in polisadministraties en lever je een bijdrage aan de datakwaliteit / datasturing binnen de diverse administratiepakketten (o.a. ANVA,CSS, DIAS). Daarnaast weet je deze kennis te vertalen naar bruikbare technische- en gebruikershandleidingen en instructies voor de Gevolmachtigde Agent.

Standplaats voor deze functie is Zeist.

Wat zoeken wij:

  • Je beschikt over kennis van minimaal één van de volmachtpakketten en/of systeeminrichtingen (ANVA, CCS of DIAS).

  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de volmachtmarkt.

  • Je hebt kennis van verzekeringsproducten en ervaring met het vertalen hiervan naar productinrichtingen in polisadministraties.

  • Kennis van VPI en OVI is een pré.

  • Je bent communicatief sterk, een doorzetter en een teamplayer.

  • HBO werk- en denkniveau

Duur:

  • Full Time

 

Danny Huiskes